DE ZYTO SCAN COMPASS

Ons lichaam is energetisch aange­sloten en communiceert continue met zichzelf. De primaire functie van deze communicatie is om ons te kunnen laten functioneren en gezond te houden. De ZYTO scan is in staat om naar deze Bio-commu­nicatie te luisteren en een leesbaar resultaat te genereren.

HOE WERKT DE ZYTO SCAN

Door energetische interactie met het lichaam zal de ZYTO software in eerste instantie het ”lichaam vragen stellen”. Informatie die op deze manier verkregen wordt kan u helpen om proactief met uw gezondheid bezig te zijn. Leg uw hand op de scanner en er worden elektronische signalen naar het lichaam gestuurd die overeenkomen met de individuele Young Living producten. De software registreert een positieve of negatieve reactie. De ZYTO scan maakt na afloop een rapport die laat zien aan welk product het lichaam behoefte heeft en kan desgewenst naar uw persoonlijke e-mailadres gestuurd.

GEGARANDEERD ACCURAAT

De gevonden informatie helpt u om betere keuzes te maken aangaande welke Young Living producten u kunt gebruiken. Het helpt om keuzes te maken die precies bij u passen. Ook al zijn er heel veel geweldige supple­menten in de markt te koop, “one size fits all” gaat helaas niet op. De ZYTO software, afkomstig uit de ruimtevaart, wordt bij het starten van een scan eerst geüpdatet. Noodzakelijk want Young Living maakt regelmatig nieuwe producten die ZYTO in een online database secure aanvult of aanpast. De Zyto scan kan gebruikt worden voor mens en dier!
 

Wat zijn etherische oliën

Hoe gebruik je etherische oliën