SEED TO SEAL

Young Living heeft de standaard voor authenticiteit en potentie van etherische oliën bepaald gedurende sinds 1993. Het hart van de kwaliteitsbelofte is een gepatenteerd proces: Seed to Seal®, dat gericht is op de vijf belangrijkste vereisten voor het produceren van authentieke etherische oliën:

Stap 1     Seed - Cruciale en ongeëvenaarde stap
Kwaliteit zaden - krachtige essentiële oliën zijn afkomstig uit zaden en planten die zijn gecontroleerd op hun vermogen om hoge kwaliteit essentieel oliën te produceren.
Deskundige evaluatie - eigen experts werken samen met universitaire onderzoekers om het essentiële olie potentieel van onze zaden te evalueren.
Bewezen Potentie - Dd zaden die we gebruiken zijn geselecteerd op hun vermogen, om planten te produceren, met de hoogst mogelijke bioactieve stoffen.

Stap 2     Cultiveren
Duurzame Methode - Young Living’s boerderijen, verspreid over de hele wereld, zijn gewijd aan het perfectioneren van ons verantwoord, duurzaam telen en oogst methoden.
Superieure kwaliteit - Onze experts reizen de hele wereld over om onze co-op boerderijen te bezoeken en te controleren of hun groei- en het cultiveerprocessen overeenkomen met onze hoge normen.
Rijk aanbod - Deze activiteiten vormen een voortdurende bron van etherische oliën die voldoen aan Young Living’s strenge kwaliteitsnormen.

Stap 3     Destilleren
Innovatieve benaderingen - Door een combinatie van oude en moderne technieken te gebruiken, wordt Young Living erkend als een vernieuwer in destillatie van etherische olie.
Gepatenteerde technieken - We maken gebruik van een zachte, gepatenteerde techniek (bij een lage druk en temperatuur), zodat de etherische oliën hun waardevolle bestanddelen behouden.
Diverse Methoden - We maken gebruik van koude persing en hars ‘tappen’ methoden voor geselecteerde oliën.

Stap 4     Testen
Onwrikbaar Standards - Young Living accepteert nooit verdunde, of versneden oliën.
Verantwoorde Methode - Om een consistente, controleerbare kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze oliën getest in eigen laboratoria, alsook in laboratoria van derden.
Superieure resultaten- Onze testmethoden garanderen dat onze oliën voldoen aan strenge keuringen en testen, die hoger zijn dan de internationale normen en de gewenste niveaus van natuurlijke bioactieve stoffen bevatten.

Stap 5     Seal - Verzegelen
Toegewijd bedrijf - Young Living voltooit het Seed to Seal proces in ons bedrijf te Utah.
Zorgvuldig handelen - Met behulp van state-of-the-art apparatuur, wordt elk flesje etherische olie voorzichtig en zorgvuldig gebotteld en geëtiketteerd.
Single-Source verschepen - Onze zorgvuldig gebotteld en met grote zorg geproduceerde etherische oliën worden verscheept naar leden wereldwijd.

 

vorige pagina