HET ONTSTAAN VAN YOUNG LIVING

Donald Gary Young is de oprichter en directeur van Young Living Essential Oils (1993) en tevens grondlegger van de Raindrop Technique massage. Nadat hij zelf de vele voordelen van etherische oliën had ervaren, startte hij een persoonlijke campagne om de eeuwenoude geneeskunst van de etherische olie te promoten. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide lijn van pure, therapeutische etherische oliën, waaronder meer dan 140 enkele etherische oliën en mengsels van unieke etherische olie.

Young Living is 's werelds grootste gemeenschap gewijd aan het bereiken van “Wellness” via het meest natuurlijke, zuivere en potente geschenk. Etherische oliën bestaan uit super kleine moleculen. Hierdoor kunnen ze doordringen in alle cellen en zo hun werking doen op de meest fundamentele niveaus in het lichaam. 

Ga naar Young Living voor meer informatie én voor het bestellen van producten. Door je eerst aan te melden als lid heb je meerdere voordelen. Zo krijg je een interessante korting op al je bestelde producten. Dus...registreren = 24% incasseren!

10 redenen om voor Young Living te kiezen