WAT ZIJN ETHERISCHE OLIËN

Etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, worden vaak aangeduid als de “levensenergie uit de natuur” Het zijn aromatische vloeistoffen afkomstig uit het hart en de ziel van bloemen, bomen, struiken, wortels en zaden. Ze zijn niet alleen bepalend voor het aroma van de plant maar zijn ook van vitaal belang voor planten om te groeien, bloeien en te evolueren. Etherische oliën ondersteunen de planten bij afweer tegen insecten en beschermen ze tegen milieu-invloeden en ziektes.

Modern onderzoek heeft aangetoond dat het vernevelen van, het masseren met of het innemen van essentiële oliën een kalmerende, balancerende, zuiverende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben. Van parfums en aromatherapie tot koken en medicinale doeleinden: etherische oliën maken vanaf ± 4500 voor Christus een belangrijk onderdeel uit van het dagelijks leven.

Hoe gebruik je etherische oliën

Hoe bepaal je de productbehoefte

Young Living heeft een uitgebreid assortiment aan enkelvoudige oliën en samengestelde oliën. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere interessante starterskit waarin een verzameling van de meest functionele enkelvoudige oliën en melanges zijn opgenomen.