Testimonials

1 week na het overlijden van mijn vader ontving ik een Raindrop massage en al tijdens het ontvangen voelde ik alle spanning en verdriet wegvloeien. Wat overbleef was een ontspannen lichaam en geest en het gevoel dat het goed was zo.

Anja


Dear BrigittI want to thank you for the raindrop massage you gave me last week. When you offered to give me a massage, I must admit I was a little sceptical about it. Having recently had an operation on my spine I was cautious not to upset anything. When you told me it was very gentle then I thought "well, why not?".
I honestly did not expect the result I received! As you probably remember, I walked in with the assistance of a friend but on the way out, my walk was completely different. It was the most relaxing massage I've ever had and I was amazed at the difference in my height - I gained another 2 centimetres! Extraordinary!
That evening, I had no back pain at all, so all I want to know now is when can you do it again!

Thank you so much
Best wishes

Lizzie


Wauw die Raindrop massage heeft goed zijn werk gedaan.. zodanig dat er behoorlijk wat vrij is gekomen. Ben daarna twee dagen enorm verkouden geworden en neus zit nog wel vol maar voel me weer iets beter.
Maar goed.. er moest blijkbaar wat uitkomen (was ook wel te verwachten met de reactie op mijn rug hè). Verder voelde het heel bijzonder .. maar mijn lichaam is zich nog aan het herstellen merk ik..

Emilia G.


Ik ben zo dankbaar dat deze mooie oliën van Young Living op mijn pad zijn gekomen. Nooit gedacht dat ik zo'n pure oliën zou vinden, het was voor mij zo belangrijk om te weten waar de planten groeiden, hoe ze geoogst en verwerkt werden.

Bonnie H.


Raindrop Training/Opleiding review:

Na het ervaren van de Raindrop massage kriebelde het bij me om het zelf te leren en aan anderen te mogen geven. Ik ben dan ook heel blij dat ik de opleiding heb gedaan. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Eerst wordt de theorie besproken (via Skype, gemakkelijk, geen reistijd :-)) en daarna een praktijkles met een oefenpersoon. Op de oefenpersoon worden de handelingen eerst voor gedaan en daarna oefen je de handelingen zelf. Een goede uitleg is belangrijk, want het lijkt simpel, maar dat is het niet.
Na de praktijkles is het oefenen geblazen. Bij vragen en twijfel kon ik altijd terecht bij Brigitte.
De cursus is een echte aanrader voor iedereen die gegrepen is door de olien en z'n familie wil verwennen!

A. Adriaansen