Stressaway young living inbalansmetolie.jpg

STRESS AWAY™   15ml
Een combinatie van Young Living’s enkelvoudige oliën:
Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla, Ocotea, Lavender                 

Young Living’s Stress Away™ etherische oliemelange is een natuurlijke oplossing die gecreëerd is om de normale stress uit het dagelijks leven te bestrijden. Stress Away™ is het eerste product dat de unieke stressverlichtende combinatie lime en vanille bevat. Stress Away™ bevat ook copaibahars en lavendel om mentale starheid te reduceren en het evenwicht te herstellen. Met krachtige planteningrediënten, zoals cedrol uit cederhout en eugenol dat van nature voorkomt in vanille, kan Stress Away™ helpen ontspanning op te roepen en het kan incidentele spanning in de zenuwen verminderen. Al deze ingrediënten zijn deskundig gemengd met de exotische geur van Ocotea, de exclusieve pure olie van Young Living uit Ecuador.

Stress Away™  wordt ook wel de ‘mama olie’ genoemd; het vermindert niet alleen hyperactiviteit bij kinderen, maar zorgt er ook voor dat mama ontspannen de dag door komt. De olie is eigenlijk onmisbaar in elke gezin.
kan ondersteuning bieden bij het verminderen van stress vooruitlopend op een mentale (in)spanning.
kan ondersteuning bieden bij het verminderen van stressfactoren die de slaap negatief kunnen beïnvloeden
kan ondersteuning bieden bij het verminderen van de gemoedstoestand van een individu.

Stress Away™  etherische olie is verkrijgbaar in 15ml of in een roll-on. De roll-on maakt het gemakkelijker om de olie aan te brengen op het gewenste gebied. De roll-on is perfect voor onderweg of tijdens het werk.

Stress Away™ 5ml is onderdeel van de Premium Starter kit** en de Everyday Oils kit** van Young Living.

EarthKosher Certified****
Bestelnummer 463008