U kunt kiezen om losse oliën te bestellen als klant of via iemand die u kent en die al geregistreerd is bij Young Living. Maar u kunt ook zelf lid worden van Young Living, het voordeel voor u is dat u zelf alle oliën en producten kunt gaan bestellen tegen een korting van 24%. Zelf zijn wij gestart en raden dat ook aan iedereen aan met een van de onderstaande Premium Starterkits.
Deze zorgvuldig samengestelde Premium Starterkits zijn een voordelige manier om kennis te maken met de etherische oliën van Young Living.

De Premium Starter Kit met Dewdrop Diffuser
De Premium Starter Kit met Dewdrop Diffuser is het meest verkochte product bij Young Living. Het is een prachtig basispakket om de etherische oliën te ontdekken en te integreren in je dagelijkse leven.

Inbalansmetolie-Startpakket-young living-dewdrop-diffuser.jpg

Inhoud: 5ml Lavender etherische olie, 5ml Peppermint etherische olie, 5 ml Lemon etherische olie, 5 ml Frankincense etherische olie, 5 ml Di-Gize etherische olie blend, 5 ml Thieves® etherische olie blend, 5 ml Purification™ etherische olie blend, 5 ml R.C.™ etherische olie, 5 ml Copaiba etherische olie, 5 ml PanAway™ etherische olie blend.
Extra in de Basis Starter kit: 5 ml Stress Away™ etherische olie blend, 5 ml Orange+ etherische olie, een AromaGlide™ rollerball, 10 (lege) 2ml flesjes, 2 NingXia Red® 60ml, Young Living informatie, een productgids.

De Dewdrop Diffuser werkt als aroma diffuser, luchtbevochtiger en verstuiver, een 3 in 1 diffuser en is eenvoudig te gebruiken. Op maat ontworpen, met tot vier uur doorlopende verstuiving, automatisch uitschakelen en lichtbesturing; de Dewdrop™ Diffuser geeft uw huis, kantoor of expositieruimte een vleugje elegantie terwijl de lucht wordt gevuld met de verleidelijke geur van etherische oliën.
Deze diffuser is los verkrijgbaar voor €69,27 (ex verzendkosten) en er worden 2 oliën bij geleverd.

Schaft u de Premium Starterkit met Dewdrop Diffuser aan dan betaalt u €171,52 (ex verzendkosten) en heeft u alle producten uit het startpakket er bij!
Noot: Young Living maakt in deze starterkit gebruik van een flex olie systeem*.

De Premium Starter Kit met Aria Diffuser

inbalansmetolie-Startpakket -young living-Aria-diffuser.jpeg

Inhoud: Inhoud: 5ml Lavender etherische olie, 5ml Peppermint etherische olie, 5 ml Lemon etherische olie, 5 ml Frankincense etherische olie, 5 ml Di-Gize etherische olie blend, 5 ml Thieves® etherische olie blend, 5 ml Purification™ etherische olie blend, 5 ml R.C.™ etherische olie, 5 ml Copaiba etherische olie, 5 ml PanAway™ etherische olie blend.
Extra in de Basis Starter kit: 5 ml Stress Away™ etherische olie blend, 5 ml Orange+ etherische olie, een AromaGlide rollerball, 10 kaartjes met info over oliën uit de kit, 10 lege 2ml flesjes en 2 NingXia Red® 60ml, Young Living informatie, productgids.
En de geweldig mooie Aria diffuser met bijgeleverde afstandsbediening. U kunt kiezen uit een selectie van rustgevende ingebouwde geluiden, de tijd bedienen hoe lang u de diffuser wenst te gebruiken en de een keuze maken uit de veelkleurige LED verlichting. Er is ook een ingang om de muziek van uw eigen telefoon en apparaten af te spelen. De Aria diffuser is gemaakt van natuurlijke materialen. 
Deze diffuser is los verkrijgbaar voor €244,72 (ex verzendkosten) en er worden 2 oliën bij geleverd.
Schaft u de Premium Starterkit met Aria diffuser aan dan betaalt u €278,60 (ex verzendkosten) en heeft u alle producten uit het startpakket er bij!
Noot: Young Living maakt in deze starterkit gebruik van een flex olie systeem*.

*Flex olie systeem: om de levering van deze pakketten continue te kunnen garanderen, zullen wij, als één (of meerdere) van de hierboven vermelde oliën of blends niet op voorraad is, één of meerdere van de volgende flex oliën (elk 5ml) gebruiken ter vervanging: Lemongrass, Citrus Fresh, Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) en AromaEase.
Het kan wel eens voorkomen dat er een oliën, voor een bepaalde tijd, niet leverbaar is. De reden hiervoor kan zijn dat er een oogst mislukt is of dat een bepaalde olie niet aan de strenge kwaliteitseisen voldoet. Deze olie vervangt Young Living dan door een flex olie die een soortgelijke werking heeft als de olie die vervangen wordt, zodat de Premium Starterkit een mooie starterkit blijft.

** Young Living heeft nog een aantal mooie kits samengesteld, de Premium Starter Kit om iedereen op een relatief goedkope manier kennis te laten maken met een aantal fijne oliën. Daarnaast zijn er nog een aantal mooie samengestelde kits verkrijgbaar: Golden Touch – Everyday Oliën – Feelings Kit – Essential 7 – Twelve Oils of Ancient Scripture – Raindrop Kit. Voor verdere beschrijving van deze kits verwijzen we je graag naar het hoofdstuk samengestelde kits.