Slique Essence young living inbalansmetolie.jpg

SLIQUE ESSENCE™  15ml
Een combinatie van Young Living’s enkelvoudige oliën:
Limonene*, Grapefruit, Tangerine, Spearmint, Lemon, Ocotea, Linalool*, Citral*, Cinnamal*, Stevia rebaudiana (stevia) leaf extract, Citronelloi*, Geraniol*Cinnamal Alcohol*
* Natuurlijke componenten van etherische oliën                        

Slique Essence combineert de krachtige etherische oliën van grapefruit, tangerine, lemon, spearmint en ocotea in een unieke en krachtige melange die het streven naar een gezond gewicht op natuurlijke wijze ondersteunt, in combinatie met gezonde voeding en fysieke activiteit. Deze ingrediënten werken samen om reukreceptoren te activeren en kunnen helpen om trek en honger tussen of tijdens maaltijden te onderdrukken, vooral in combinatie met Slique Tea, of de Slique set.

Slique Essence is exclusief door Gary Young samengesteld en is voor het eerst gebruikt in het Young Living Nova Vita Center in Ecuador. De aangename combinatie van Grapefruit, Spearmint, Tangerine en Lemon voegt een smaakvol en opbeurend element toe. De etherische olie Ocotea voegt een onweerstaanbaar, kaneelachtig aroma toe en kan helpen wanneer u honger krijgt.

Slique Essence:
kan helpen bij het verlangen naar suiker en kan bijdragen tot een evenwicht van de bloedsuikerspiegel.
kan ondersteunen voor het behoud van een gezond gewicht.
kan een positieve invloed hebben op de spijsvertering, het lymfe- en immuunsysteem.

verstuift: emotionele balans, maakt vrolijk, geeft energie en reinigt.

Bestelnummer 458608