canada_spruce.jpg

GEWELDIGE ROLL-ONS!!

Deze mooie unieke roll-ons zijn kant en klaar voor gebruik, ze hebben een gemakkelijke rollerball op het flesje (waardoor uw handen schoon blijven) en ze werken ongelooflijk goed. Daarnaast zijn ze heel handig om mee te nemen, in uw handtas, op reis en ze gaan super easy mee in de handbagage als je op reis gaat. De roll-ons vind je bij bijna alle Young Living gebruikers in de handtas.
 


Deep Relief Rollon Young Living.jpg

Deep Relief Roll-On 10ml
Peppermint (Mentha piperita), Balsem Fir (Abies balsamea), Clove (Syzygium aromaticum), Vetiver, Wintergreen (Gaultheria procumbes), Lemon (Citrus limon), Helichrysum (Helichrysum italicum), Copaiba (Copaifera reticulate), Kokosolie.

Deep Relief etherische olie roll-on is een gepatenteerde melange van oliën die speciaal geformuleerd is om te helpen bij pijnlijke en gespannen spieren, biedt ondersteuning bij drukkend hoofd en ontspant nek en schouderspieren. De etherische oliën Peppermint, Wintergreen, Copal en Palo Santo spelen samen met een aantal anderen een cruciale rol in de ondersteuning van herstel na het sporten. Deep Relief wordt geleverd in een handig mee te nemen roller. Deep Relief wordt geleverd in een handig mee te nemen roller, ook heel lekker voor, tijdens en an het sporten. Dus deze roll-on kan dus ook mee in de sporttas. Als je deze roll-on gaat gebruiken sul je al snel merken dat je nooit de deur uitgaat zonder hem. Bestelnummer 3534525


Breathe again Rollon Young living.jpg

Breathe Again™ Roll-on
Coconut (Cocos nucifera) oil, Eucalyptus staigeriana oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Laurus nobilis oil, rose hip (Rosa canina) fruit oil, peppermint (Mentha piperita) oil, Copaiba (Copaifera reticulata) oil, Eucalyptus radiata leaf oil, Myrtle (Myrtus communis) oil, Manuka (Leptospermum scoparium) oil, and Eucalyptus Blue oil.

Breathe Again™ etherische olie roll-on is een gepatenteerde melange van oliën die speciaal geformuleerd is om het welzijn van de ademhaling te ondersteunen en om vrijer te ademen. Breathe Again bevat vier krachtige eucalyptus-oliën: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata en origineel van Young Living Ecuador single, Eucalyptus blauw. Eucalyptus oliën bevatten grote hoeveelheden cineool, dat is onderzocht vanwege zijn potentie om een gezonde longfunctie te ondersteunen. De etherische oliën pepermunt, mirte en copaïba spelen ook een belangrijke rol in deze melange. Breathe Again is beschikbaar in een draagbare roller, zodat natuurlijke verlichting overal mogelijk is. Deze roll-on is een echte must-have van najaar tot de zomer. Bestelnummer 3528525


Stress Away Young living.jpg

Stress Away Roll-On 10ml
Copaifera reticulata (copaïba) olie, Citrus aurantifolia (limoen) olie, Cedrus atlantica (Cederhout) bastolie, Vanilla planifolia (vanille) extract, Ocotea quixos (ocotea) olie en Lavandula angustifolia (lavendel) olie.

Stress Away etherische olie roll-on is de perfecte natuurlijke oplossing voor onderweg om de normale stress die in het dagelijks leven kruipt, te bestrijden. Deze unieke melange van onder andere vanille, limoen en de andere etherische oliën maakt het verzachten van dagelijkse stress hanteerbaar en eenvoudig. Vanille, limoen en ocotea zijn nooit eerder gebruikt in een etherische olie-melange van Young Living. Stress Away bevat de etherische olie copaïbahars, een product dat zelden voorkomt in Noord-Amerika en Europa.
Wij noemen hem ook wel de "mama" olie. Ruim aanbrengen op polsen, slapen, nek of andere gewenste gebieden indien nodig. Deze roll-on ruikt ook nog eens overheerlijk, je kunt hem als parfum gebruiken en genieten van zijn rustgevende werking. Bestelnummer 4472525


Tranquil Roll-On 10ml
Lavender (lavandula angustifolia), cedarwood (cedrus atlantica), roman chamomile (Chamaemeium Nobile) and Coconut Oil.

Tranquil Rollon Young Living.jpg

Tranquil etherische olie roll-on is een gepatenteerde melange van Lavender, Cedarwood and Roman Chamomile etherische oliën die geformuleerd zijn om het lichaam en de geest te kalmeren en te ontspannen. Ruim aanbrengen op de polsen, slapen en de achterkant van de nek.
Bestelnummer 3533525