Ravintsara young living inbalansmetolie.jpg

RAVINTSARA 5ml
Ravintsara (Cinnamomum camphora) afkomstig van bomen uit Madagaskar staat bekend als Ravensara aromatica en heeft een kruidige en warme geur die zachter is dan de vergelijkbare eucalyptusolie. De olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van de bladeren van bomen die groeien in Madagaskar en bevat meer dan 50% eucalyptol.De belangrijkste bestanddelen bevatten cineool, α-pineen en α-terpineen. Het wordt veel gebruikt tijdens meditatie en bevat reinigende en zuiverende eigenschappen. De kamferboom (cinnamomum camphora) is een grote groenblijvende boom die groeit tot een hoogte van 20-30 meter. C.camphora komt oorspronkelijk uit Azië en is ingevoerd in verschillende landen als sierboom voor tuinen en parken. Het staat in hoog aanzien bij de bevolking van Madagaskar.

Primaire voordelen: Helpt de mist van de hersenen weg te nemen en versterkt de motivatie. Ondersteunt de helderheid van de huid. Verbetert de verschijning van een gezond uitziende huid.

Aromatisch gebruikt, heeft Ravintsara olie een kalmerende en genezende werking. Ravintsara kan helpen bij het loslaten van nerveuze spanning, stress en angst en het verhogen van positieve gevoelens van hoop en vreugde.

Ravintsara is een onderdeel van de samengestelde olie ImmuPower.

EarthKosher Certified****
Bestelnummer 362008