HET ONTSTAAN VAN DE RAINDROP TECHNIEK
D. Gary Young is de grondlegger van de Raindrop Techniek. Hij onderzocht een eeuwenoude healing methode van de Lakota indianen waarbij de energie in het lichaam weer tot stromen gebracht kon worden. Door die opgedane kennis te combineren met etherische oliën, verkregen uit de meest zuivere planten in de natuur én Vitaflex (een 5000 jaar oude Tibetaanse massage techniek), ontstond de Raindrop Techniek.

WAT IS DE RAINDROP TECHNIEK
De Raindrop Techniek is een effectieve, weldadige en zeer ontspannende aromatherapie behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van hoge kwaliteit etherische oliën in combinatie met eenvoudige massagetechnieken. Deze unieke combinatie resulteert in een diepe uitwerking op het lichamelijke- en emotionele vlak. Tijdens de behandeling worden 9 verschillende etherische oliën van therapeutische kwaliteit, op een speciale manier, aangebracht op de voeten en de rug.
Het hele proces duurt anderhalf uur, de oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering.

GECERTIFICEERDE OPLEIDING RAINDROP TECHNIEK MASSAGE
Wij geven ook regelmatig 2 daagse gecertificeerde opleidingen Vitaflex & Raindrop Techniek Massage. Wij hebben een training gevolgd bij D. Gary Young, de Vitaflex en Raindrop opleiding bij het Centrum voor Aromatherapy & Education in Amerika en zijn gecerrtificeerde Raindrop Massage Techniek Practitioners & Instructors bij RTE.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

INTERESSE IN EEN RAINDROP TECHNIEK MASSAGE OPLEIDING? 
Informatie over de opleiding en mogelijkheden vind je hierMAIL VOOR EEN AFSPRAAK!

OPMERKING
De Raindrop Techniek Massage is geen geneesmiddel of wondermiddel. Een gezond lichaam is het resultaat van verschillende factoren. Gezondheid is alles wat we denken, doen, zeggen, horen, zien en eten. Raindrop Techniek kan helpen om de balans in het lichaam te herstellen. Gezonde eetgewoonten en een positieve, open geest helpen om het lichaam en de huid voor te bereiden om de oliën beter en sneller op te nemen.

RAINDROP TECHNIEK ERVAREN OF ZELF LEREN? MAIL VOOR EEN AFSPRAAK!