Purification young living inbalansmetolie.jpg

PURIFICATION™   15ml
Een combinatie van Young Living’s enkelvoudige oliën:
Citronella, Lemongrass, Rosemary, Melaleuca, Lavandine, Myrtl

Purification is de perfecte etherische olie om o.a. huisdieren geuren, kooklucht, sigarettenrook, schimmels en alledaagse geuren te elimineren. Ideaal om tijdens feestjes en daarna te verstuiven om luchtjes te neutraliseren en de omgeving te verfrissen en te gebruiken als luchtreiniger in de badkamer, garage, kelder en schuur.

Purification kan ook helpen om insecten te weren. Purification™ zorgt ook voor het neutraliseren van het gif van insectenbeten, muggen, bijen, wespen, horzels en spinnen. Kan direct op de huid worden gebruikt om insectenbeten, snij- en schaafwonden te reinigen en verzachten.

Verstuif Purification om een ruimte te zuiveren en reinigen van negatieve emoties en trillingen. Het is ook aan te raden om als spray te gebruiken in een emotioneel beladen ruimte, op de werkvloer, vooral bij boosheid, geweld en chaotische energie. 

Purification is onderdeel van de Premium Starter Kit**, de Essential7 kit** en de Everyday Oils kit** van Young Living.

OPGELET: Purification mag niet op de huid worden aangebracht indien deze binnen 48 uur aan direct zonlicht of ultraviolet licht blootgesteld zal worden.

EarthKosher Certified****
Bestelnummer 339908