Peppermint young living inbalansmetolie.jpg

PEPPERMINT 15ml
Peppermint (Mentha piperita) heeft een prikkelende en frisse muntgeur. Deze geweldige en veelzijdige etherische olie is breed bestudeerd vanwege zijn mogelijke positieve invloed op de gezondheid en vanwege zijn vermogen de mentale helderheid te verbeteren. Het staat ook bekend om zijn indrukwekkende ondersteuning van de spijsvertering.
Peppermint komt van nature in Europa voor en is een natuurlijke hybride van de planten watermunt en gewone munt. Pepermuntplanten, die ongeveer 60 cm hoog worden, bloeien van juli tot augustus, met kleine paarse bloemetjes in kransen en eindpunten. De voorbereidingen voor het extraheren van pepermunt etherische olie beginnen met de blaadjes en bloeiende toppen van de plant, waar menthol (het belangrijkste actieve ingrediënt van pepermunt) uit wordt geëxtraheerd.

Aromatisch gebruikt, versterkt Peppermint de hersenen en bevordert het helder denken, het geheugen, verfrist de geest en herstel het mentaal evenwicht.
De olie werkt goed bij gebrek aan concentratie, geestelijke vermoeidheid, nekpijn van psychische aard en een zwak geheugen.
Een ideale olie om te vernevelen tijdens werk en studie.

Peppermint is een onderdeel van de Raindrop Technique Kit**.
Peppermint is een vast onderdeel van de Premium Starter Kit**, Essential7 Kit** en Everyday Kit** van Young Living

EarthKosher Certified****
Bestelnummer 361408