Myrtle young living inbalansmetolie.jpg

MYRTLE 5 ml
Myrtle (Myrtus communis) heeft een verheffend aroma dat aangenaam is wanneer het wordt verstuift. Het ondersteunt het ademhalingssysteem, de huid en het haar. Het heeft tevens geruststellende eigenschappen die, wanneer het plaatselijk wordt aangebracht, kunnen helpen om het uiterlijk van een gezond uitziende huid te verfraaien en te verbeteren. De hoofdbestanddelen omvatten α-pineen, eucalyptol & limoneen. Myrtus communis, de gewone mirte of echte mirte is een soort die inheems is in het Middellandse Zeegebied, in het bijzonder afkomstig is uit de eilanden Corsica en Sardinië. Deze kostbare aromaten worden genoemd in vele historische geschriften. Oude teksten vermelden ook het gebruik van de mirte voor het overwinnen van aandoeningen van de luchtwegen, hoewel er tot nu toe geen klinisch onderzoek dit heeft gevalideerd. De Romeinen beschouwden mirte als onmisbaar voor tuinen en introduceerde deze struik over het hele rijk.

Voordelen
Versterkt de verschijning van een gezond uitziende huid. Mirte is verheffend en euforisch als het wordt verstuift. Kan direct vanuit het flesje worden geïnhaleerd.

Myrtle vind je dan ook terug in de samengestelde oliën en R.C. en Purification, welke beide goed te gebruiken zijn ter bevordering van gezonde luchtwegen.

Het is ook een goede olie om te gebruiken tijdens het mediteren.

Aromatisch gebruikt, heeft Myrtle een opbeurende werking en kan het een gevoel van euforie geven.

EarthKosher Certified****
Bestelnummer 359508