mooie Raindrop foto.jpg

De 2-daagse training biedt twee mogelijkheden.

OPTIE 1 is de keuze van een 2-daagse training, Raindrop en Vitaflex technieken om te geven aan familie en vrienden.
Er wordt een certificaat van aanwezigheid geleverd.

OPTIE 2 is een uitgebreidere training Raindrop en Vitaflex technieken en duurt in totaal 3 dagen – twee trainingsdagen, gevolgd door een derde beoordelingsdag/examendag op een later tijdstip.
Om de professionele training succesvol af te ronden, dienen 15 Raindrop massages geoefend te zijn voorafgaand aan de beoordelingsdag en men dient het open boek theorie examen vooraf ingediend en gehaald te hebben. De beoordelingsdag is een praktische terugkeer met een demonstratie van een Raindrop behandeling, voor diegenen die willen worden toegevoegd aan het Europese Register van Raindrop beoefenaars.
Theorie en praktijk worden tijdens de trainingsdagen afgewisseld om ervoor te zorgen dat alle gekwalificeerde beoefenaars voldoende vertrouwen hebben bij het behandelen van vrienden, familie en klanten.

Dag 1 – Vitaflex – Theorie over de gezondheid en veiligheid van etherische oliën, gezondheid en veiligheid in het algemeen en hoe de Vitaflex techniek werkt. Er worden in totaal 13 technieken geleerd – waarvan er 2, in de Raindrop techniek worden gedemonstreerd, op de tweede dag van de training. Vitaflex komt van de woorden 'vitaliteit door de reflexen' en werd in 1950 voor het eerst door Stanley Burroughs beoefend.
Dag 2 – Klassieke Raindrop – hoe de Raindrop techniek werkt. Een complete Raindrop behandeling zal worden gedemonstreerd voordat onder begeleiding geoefend gaat worden op elkaar. Young Living therapeutische kwaliteit etherische oliën worden verstrekt voor gebruik gedurende deze 2 trainingsdagen. Studenten zullen hun eigen YL-olie gebruiken voor hun beoordeling.
Dag 3 – Evaluatie en CPD – Studenten zullen een volledige Classic Raindrop Technique-behandeling uitvoeren met behulp van de originele Raindrop techniek etherische oliën. Studenten zullen ook 3, door de examinator op de dag zelf aangegeven, Vitaflex behandeling uitvoeren.
Alternatieve Raindrop behandelingen worden daarna besproken:
Welke oliën te gebruiken bij: Bible Oils Raindrop, Brain Raindrop, Colon/Digestion Raindrop, Heart/Circulation Raindrop, Hormone Balance Female Raindrop, Hormone Balance Male Raindrop, Joints and Bones Raindrop, Liver Raindrop, Longevity Raindrop, Lung Raindrop, and Metabolic Essentials Raindrop.

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst of om aan te melden voor de training (beperkte plaatsen per cursus).
De cursus omvat volledige cursusnotities en gebruik van etherische oliën voor de training.

Training en CPD dagen zijn €125 per dag.
Beoordelingsdag €150 per dag - het extra bedrag is ter dekking van het afnemen van het examen, studie markeringen en uitgebreid verslag naar RTE.
Een borgsom van €50 is verplicht om uw plaats te houden.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.